Hlavní navigace

Multiplex 4 s kanály Novy změnil stanoviště jednoho ze svých vysílačů

9. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Součástí digitální sítě jsou na celoplošné úrovni programy Nova Cinema, Fanda, Smíchov, Telka, Mňam TV, Relax, Rebel a rozhlasová stanice Rádio Čas.

Provozovatel multiplexu 4, společnost Digital Broadcasting, změnila v uplynulých dnech stanoviště jednoho ze svých vysílačů. Nejde sice o klíčovou lokalitu, nicméně to neznamená, že by nešlo o výraznější změnu. Vysílač v Hranicích na Moravě zmíněné zemské digitální sítě se přestěhoval z areálu vodárny do objektu cementárny. Ke změně výkonu ani polarizace nedošlo. Lokalita tak nadále funguje na kanále 46 s 251 watty a horizontální polarizací. Za multiplexem 4 stojí ostravský podnikatel a hudebník Radim Pařízek.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Televize Tip šířená v multiplexu 4 opět ukončila vysílání, znovu už ho neobnoví

Součástí celoplošné digitální sítě jsou na celoplošné úrovni programy Nova Cinema (duplicita s multiplexem 2 Českých Radiokomunikací), Fanda, Smíchov, Telka, Mňam TV, Relax, Rebel a rozhlasová stanice Rádio Čas. V jednotlivých regionech republiky pak mohou diváci naladit ještě lokální kanály Zak TV, Jihočeská televize, Polar TV, btv (Brněnská televize), TV Slovácko a TV Morava. Vstup do multiplexu 4 už dříve oznámila plánovaná tematická stanice Mňau TV a objevit se zde má do konce roku i Prima Comedy Central.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).