Hlavní navigace

MySpace chce spamerovi zakázat přístup na své stránky

25. 1. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Provozovatelé komunitního serveru MySpace žalují Scotta Richtera, nekorunovaného krále mezi rozesílateli nevyžádaných e-mailů. Není to ani zdaleka poprvé, co je Scott Richter žalován. Tentokrát se měl provinit tím, že od července do prosince 2006 obtěžoval uživatele MySpace zasíláním spamu na jejich uživatelské účty. MySpace se u soudu v Los Angeles domáhá zákazu přístupu Scotta Richtera a jeho firem na zmíněný komunitní server. Požadováno je také odškodné ve výši padesáti centů za každý…

Provozovatelé komunitního serveru MySpace žalují Scotta Richtera, nekorunovaného krále mezi rozesílateli nevyžádaných e-mailů. Není to ani zdaleka poprvé, co je Scott Richter žalován. Tentokrát se měl provinit tím, že od července do prosince 2006 obtěžoval uživatele MySpace zasíláním spamu na jejich uživatelské účty. MySpace se u soudu v Los Angeles domáhá zákazu přístupu Scotta Richtera a jeho firem na zmíněný komunitní server. Požadováno je také odškodné ve výši padesáti centů za každý odeslaný spam uživatelům MySpace. (InternetNews)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).