Hlavní navigace

Na český trh dorazí Vodafone 858 Smart, další levný Android

17. 5. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Český Vodafone potvrdil, že na tuzemský trh během několika týdnů doputuje chytrý mobil Vodafone 858 Smart se systémem Android 2.2 Froyo. Zaujme především svou velmi nízkou cenou. Tu zatím Vodafone pro český trh sice blíže neupřesnil, ale potvrzuje že půjde o cenově velmi dostupný Android, jeden z nejdostupnějších vůbec.

Český Vodafone potvrdil, že na tuzemský trh během několika týdnů doputuje chytrý mobil Vodafone 858 Smart se systémem Android 2.2 Froyo. Zaujme především svou velmi nízkou cenou. Tu zatím Vodafone pro český trh sice blíže neupřesnil, ale potvrzuje že půjde o cenově velmi dostupný Android, jeden z nejdostupněj­ších vůbec.

Vodafone 858 Smart má kapacitní 2,8" displej pracující v QVGA rozlišení. Ve výbavě figuruje fotoaparát s rozlišením dva megapixely, A-GPS navigace, Wi-Fi a Bluetooth, akcelerometr, slot na paměťové karty formátu Secure Digital (SD) či tradiční výstup na sluchátka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).