Hlavní navigace

Na Internet s kalkulačkou

23. 12. 2001
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Pokud stále ještě váháte, jak vyřešit problém s telefonními účty za pevnou linku a články Jiřího Peterky (O kolik bude dražší Internet v roce 2002?) nebo Mirka Zemana (Český Telecom zveřejnil ceny na příští rok) potřebujete doplnit o další pohled, pak je můžete zkusit porovnat s tím, co píší na iHNed (Levný internet se těžko hledá), případně i na iDnes (Telecom srovnal krok s mobily). Ať chcete nebo ne, stejně budete muset strávit několik perných chvilek s kalkulačkou v ruce. I my už pracujeme…

Pokud stále ještě váháte, jak vyřešit problém s telefonními účty za pevnou linku a články Jiřího Peterky (O kolik bude dražší Internet v roce 2002?) nebo Mirka Zemana (Český Telecom zveřejnil ceny na příští rok) potřebujete doplnit o další pohled, pak je můžete zkusit porovnat s tím, co píší na iHNed (Levný internet se těžko hledá), případně i na iDnes (Telecom srovnal krok s mobily). Ať chcete nebo ne, stejně budete muset strávit několik perných chvilek s kalkulačkou v ruce. I my už pracujeme na nové kalkulačce a určitě vám dáme vědět, až bude připravená.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).