Hlavní navigace

Na Primě po téměř čtyřech letech skončí show Partička, alespoň prozatím

2. 12. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

DOPLNĚNO – Partičku tvořili Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela a Ondřej Sokol. První dva jmenování přešli na Primu v roce 2011, kdy Nova zrušila jejich talkshow Mr. GS.

Improvizační show Partička, kterou od jara 2011 vysílala mediální skupina Prima na svém hlavní kanálu, končí. Tvůrci o tom informovali na sociální síti Facebook. S definitivní platností jsme se dozvěděli, že nové díly Partičky se už točit nebudou. No comment! Není to naší vinou, snažili jsme se dlouho bojovat a maximálně vyjít Primě vstříc. Nepovedlo se, komentoval relativně stručně tuto skutečnost tým pořadu, který v roce 2012 dokonce získal cenu TýTý jako absolutní vítěz ankety televizní popularity a o rok později se umístil na první pozici v kategorii Nejlepší pořad roku. Na vině je bez pochyby jeho klesající sledovanost.

Z ARCHIVU: Mr. GS končí, Genzer se Suchánkem odcházejí na Primu dělat Partičku

ebf - partner 1

Pořadu neprospěl fakt, že byl několikrát přesunut nejen v rámci vysílacího času (včetně dnů), ale také dvou televizních stanic. Partička startovala 18. března 2011 na Primě ve 21 hodin, později se však přesunula na čas po 22. hodině. Ve snaze vyjít divákům vstříc a nabídnout pořad přímo skupině, pro něhož je určena, tedy mladšímu publiku, došlo k přesunu formátu na Primu Cool. K tomuto kroku došlo loni se startem podzimního programového schématu. Ještě ve stejném období se však Partička stěhovala zpět na Primu, kde dostala vysílací čas v úterý od 22:10. Aktuálně je nasazena na pondělí až hluboko po 22. hodině.

Prima nevylučuje, že se pořad časem na obrazovky vrátí. Mluvčí skupiny Marie Fianová poslala médiím následující stanovisko: Je pravda, že v nejbližších měsících s natáčením nových dílů Partičky nepočítáme. Do budoucna ale nevylučujeme, že se k pořadu Partička vrátíme.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).