Hlavní navigace

Vodafone: Připojení na stálo si během léta aktivovalo cca čtyřicet tisíc lidí

28. 8. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Mobilní operátor Vodafone si pochvaluje slevovou akci týkající se datového tarifu Připojení na stálo, který v současnosti nabízí nefiremním zákazníkům za poloviční cenu po dobu prvních šesti měsíců využívání služby. Během léta si tarif s tímto zvýhodněním dle Vodafonu aktivovalo téměř čtyřicet tisíc lidí. Měsíčně každý z nich přenese průměrně 534 MB dat. Nabídka Internetu za polovinu pro notebooky společně s nedávnou úspěšnou nabídkou Internetu do mobilu výrazně zvýšily zájem o mobilní…

Mobilní operátor Vodafone si pochvaluje slevovou akci týkající se datového tarifu Připojení na stálo, který v současnosti nabízí nefiremním zákazníkům za poloviční cenu po dobu prvních šesti měsíců využívání služby. Během léta si tarif s tímto zvýhodněním dle Vodafonu aktivovalo téměř čtyřicet tisíc lidí. Měsíčně každý z nich přenese průměrně 534 MB dat. Nabídka Internetu za polovinu pro notebooky společně s nedávnou úspěšnou nabídkou Internetu do mobilu výrazně zvýšily zájem o mobilní připojení. V současnosti používají mobilní Internet v mobilu nebo notebooku stovky tisíc našich zákazníků, říká Pavel Kuhn, Senior Marketing Manager Vodafone.

Akci je možné využít ještě do 13. září 2009. Za tarif Připojení na stálo pak během prvních šesti měsíců zaplatíte 325 korun i s daní, namísto běžných 650 korun. Po uplynutí šestiměsíční lhůty si můžete tarif zase deaktivovat. Eventuálně jej lze samozřejmě využívat dál, ale již za standardní cenu. Tarif je možné využít na surfování přímo z mobilu i na připojení např. notebooku přes mobil nebo USB modem. Vedle GPRS lze využít i EDGE, které je u Vodafone dostupné na více než 90 procentech území České republiky. Použít můžete teoreticky i UMTS, ovšem v tomto případě je pokrytí spíše symbolické. Limit FUP je nastaven na 3 GB měsíčně. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).