Hlavní navigace

Nad Yahoo Buzz se zavřela voda

27. 4. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Americký portál Yahoo pokračuje v konsolidaci svých služeb a tento měsíc ukončil provoz sociální sítě Yahoo Buzz. Její betaverze byla spuštěna na konci února 2008 jako konkurence pro Digg.com a podobné služby. Ostrá verze se objevila ještě tentýž rok v srpnu. Služba Yahoo Buzz na svém počátku slibovala větší pozornost pro populární sdílený obsah díky odkazování z titulní stránky portálu Yahoo.com, která pořád patří ve Spojených státech mezi ty nejnavštěvovanější. I přes tento benefit a…

Americký portál Yahoo pokračuje v konsolidaci svých služeb a tento měsíc ukončil provoz sociální sítě Yahoo Buzz. Její betaverze byla spuštěna na konci února 2008 jako konkurence pro Digg.com a podobné služby. Ostrá verze se objevila ještě tentýž rok v srpnu.

Služba Yahoo Buzz na svém počátku slibovala větší pozornost pro populární sdílený obsah díky odkazování z titulní stránky portálu Yahoo.com, která pořád patří ve Spojených státech mezi ty nejnavštěvovanější. I přes tento benefit a počáteční nemalý zájem o službu se jí nakonec nepodařilo dlouhodobě u uživatelů zabodovat.

Zdroj: TechSpot

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).