Hlavní navigace

NBC Universal představil televizní stanici Esquire Network, v Česku zatím nevysílá

25. 9. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Esquire Network vychází ze známého magazínu ručeného pro muže. I na této stanici by měli diváci najít krásné ženy, luxusní auta, značkovou módu, tipy na nákladné koníčky a podobně.

Americká mediální a zábavní skupina NBC Universal uvedla na trh další novinku v oblasti televizních kanálů. Včera se své premiéry dočkala stanice Esquire Network. Ta je v České republice a na Slovensku prozatím nedostupná, ovšem neznamená to, že by se tato skutečnost v budoucnu nemohla změnit. Společnost NBC Universal se rozhodla uzavřít ve Spojených státech kanál Style, který působí v nelokalizované podobě u našich východních sousedů. Zatím nic nenaznačuje tomu, že podobný krok by měl proběhnout i u nás.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Penthouse spustil hard erotický kanál, který se věnuje výhradně černým hercům

Jak již z názvu vyplývá, obsah stanice je inspirován značkou oblíbeného pánského časopisu Esquire. Co znamená časopis Lifetime pro ženy a Bravo pro mladé diváky, to je Esquire pro heterosexuální muže, uvedla společnost NBC Universal v tiskové zprávě. Ač se to nezdá, značka Esquire už má za sebou osmdesátiletou tradici. Stanice se zaměří na krásné ženy, nákladné hobby, módu, životní styl, cestování a vše podstatné bez čeho nemůže náročný muž fungovat. Ve Spojených státech bude od počátku dostupná pro 75 milionů domácností.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).