Hlavní navigace

Nechvalně známý fakt seriálu Hra o trůny bude v Guinessově knize rekordů

11. 9. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jako nejvýdělečnější akční hrdinka v historii se objeví v nejnovější publikaci herečka Jennifer Lawrence za oba díly kasovního trháku Hunger Games.

Seriál Hra o trůny bude v Guinessově knize rekordů pro rok 2015 uveden jako historicky nelegálně nejstahovanější titul v historii. Před několika dny o tom informoval vydavatel této publikace. Skutečnost, která je fakticky známá již delší dobu a v prosinci loňského roku ji opět potvrdil server TorrentFreak, tak nyní dostane oficiální podobu. Velice populární HBO fantasy série a drama Game of Thrones míří do Knihy rekordů pro rok 2015 jako pirátsky nejsledovanější televizní pořad, napsal vydavatel na svém webu a připomněl, že na každou epizodu připadalo téměř šest milionů stažení.

KL24

K TÉMATU: Pozici nejstahovanějšího pořadu roku obhájila i letos Hra o trůny od HBO

Do Guinessovy knihy rekordů pro rok 2015 se mimo jiné dostane i herečka Jennifer Lawrence, jejíž obnažené fotky nedávno spolu s dalšími celebritami unikly na internet. Lawrence bude do publikace zanesena jako nejvýdělečnější akční hrdinka současnosti, a to za fenomenální úspěch dvou doposud existujících filmů Hunger Games. První díl „Hladových her“ vydělal už více než 1,52 miliard dolarů (v přepočtu přes 32,5 miliardy korun), druhý se pak v současnosti pohybuje okolo 420 milionů dolarů (9 miliard Kč) v USA a 854 milionů dolarů (18 miliard Kč) ve zbytku světa.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).