Hlavní navigace

Nejhledanější slova se mění

4. 6. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Weblog I-bits komentuje vývoj nejhledanějších slov mezi lety 2001 a 2004: S rostoucím podílem SEM aktivit se zcela bezpečně dá prohlásit, že doména projektu není podstatná, stačí být zapamatovatelný a nalezitelný. (…) Zatímco v roce 2001 lidé chtěli především Internet používat (…), letos už jenom hledají. A opravdu. Zatímco před třemi lety lidé podle Wordtrackeru hledali nejčastěji: mp3, hotmail, games, yahoo, cars, music, nyní to jsou nejhledanější tattoos, fantasia barrino, memorial day,…

Weblog I-bits komentuje vývoj nejhledanějších slov mezi lety 2001 a 2004: S rostoucím podílem SEM aktivit se zcela bezpečně dá prohlásit, že doména projektu není podstatná, stačí být zapamatovatelný a nalezitelný. (…) Zatímco v roce 2001 lidé chtěli především Internet používat (…), letos už jenom hledají. A opravdu. Zatímco před třemi lety lidé podle Wordtrackeru hledali nejčastěji: mp3, hotmail, games, yahoo, cars, music, nyní to jsou nejhledanější tattoos, fantasia barrino, memorial day, nascar, days of our lives, což by spíše odpovídalo tomu, že uživatelé hledají zábavu určenou tématem nebo sezónou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).