Hlavní navigace

Nejhorší díru na českých silnicích hledají Výmoly.cz

26. 1. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na neutěšený stav českých silnic reaguje web Výmoly.cz. Jde o soutěž o nejhorší díru v České republice a dírou se myslí díra silniční.  Výmolová akce bude probíhat od 24. ledna do 15. května 2011. Řidiči mohou přidávat a publikovat na webových stránkách Výmoly.cz fotografie i videa nebezpečných míst. Udáním detailní pozice výmolů na mapách, budou motoristé upozorňovat ostatní řidiče na nebezpečná místa na českých silnicích. 

Na neutěšený stav českých silnic reaguje web Výmoly.cz. Jde o soutěž o nejhorší díru v České republice a dírou se myslí díra silniční. 

Výmolová akce bude probíhat od 24. ledna do 15. května 2011. Řidiči mohou přidávat a publikovat na webových stránkách Výmoly.cz fotografie i videa nebezpečných míst. Udáním detailní pozice výmolů na mapách, budou motoristé upozorňovat ostatní řidiče na nebezpečná místa na českých silnicích. 

cif 24 - early cena - média

Výmoly jsou věcí, která nejenom mně, ale i řadě ostatních řidičů každoročně hýbe žlučí. Již několikátým rokem nosím v hlavě myšlenku, jak na tuto situaci upozornit. Současně si uvědomuji, že jako jedinec nezmůžu naprosto nic. Proto se snažím s mými přáteli a kolegy otevřít veřejnou diskuzi na toto téma. O průběhu akce i havarijním stavu vozovek chceme po celou dobu upozorňovat média, zodpovědné úřady a zároveň touto cestou tlačit k veřejné diskuzi a nápravě, uvedl Ing. Petr Čaník, zástupce internetového portálu Výmoly.cz.

S akcí “Výmoly.cz: Najděme nejhorší díru” jsou spojeny i soutěže. Výherce soutěže, který pošle nejzdařilejší fotografii nejhoršího výmolu v České republice, se může těšit na výhru v podobě hodnotných cen pro svůj automobil. Obec, ve které bude tato nejhorší díra nalezena, získá netradiční cenu “nejhorší díra 2011”.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).