Hlavní navigace

Nejlepší příspěvky blogerů získaly honorář

6. 1. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Blogovací systém na Lupě, který jsme spustili v prosinci spolu s novou verzí Lupy, nás příjemně překvapil svojí kladnou odezvou mezi zájemci o odborné blogování. Mezi čerstvými blogery lze najít hned několik takových, kteří kvalitou svého psaní výrazně překračují hranice „obvyklé úrovně“ weblogů, na jakou jsme na českém Internetu zvyklí. Ze 123 prosincových příspěvků jsme vybrali 14 k ocenění honorářem. Jedná se o následující blogy:

Blogovací systém na Lupě, který jsme spustili v prosinci spolu s novou verzí Lupy, nás příjemně překvapil svojí kladnou odezvou mezi zájemci o odborné blogování. Mezi čerstvými blogery lze najít hned několik takových, kteří kvalitou svého psaní výrazně překračují hranice „obvyklé úrovně“ weblogů, na jakou jsme na českém Internetu zvyklí. Ze 123 prosincových příspěvků jsme vybrali 14 k ocenění honorářem. Jedná se o následující blo­gy:

http://martin­.blog.lupa.cz
http://manage­ment.blog.lupa­.cz
http://richi.blog­.lupa.cz
http://nishka­m.blog.lupa.cz
http://suchy.blog­.lupa.cz
http://jilm.blog­.lupa.cz
http://halogan­.blog.lupa.cz

Všem blogerům děkujeme za výbornou práci (i když pro ně je to určitě spíš zábava) a ostatním držíme palce, aby se v příštím ocenění dostalo i na ně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je ředitelem médií vydavatelství Internet Info. V letech 2005 – 2008 působil jako šéfredaktor serveru Lupa.cz. Vystudoval Fakultu informatiky MU a Fakultu sociálních věd UK. Online komunikaci se věnuje i na svém blogu www.alesmiklik.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).