Hlavní navigace

Nejsledovanější talk show slaví, Všechnopárty se vysílá deset let

27. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE – 24. listopadu 2005 se na obrazovkách České televize vůbec poprvé objevila talk show Karla Šípa. Dočkala se 418 dílů a nabídla přes 1200 hostů.

Česká televize oslavuje v těchto dnech desetileté výročí pořadu Všechnopárty. Nejenže formát vydržel na obrazovkách tak dlouhou dobu, ale navíc je trvale nejsledovanější talk show všech televizí. Všechnopárty za sebou nechává v počtu diváků například konkurenční Show Jana Krause (Prima), Sejdeme se na Cibulce (TV Barrandov) a řadu dalších. Desáté výročí pořadu populárního moderátora a baviče Karla Šípa si budou moci diváci připomenout právě v dnešním vydání od 21:30. První díl Všechnopárty se vysílal 24. listopadu 2005.

KL24

ČTĚTE TAKÉ: Všechnopárty i Doktor Martin nad milionem diváků, ČT 1 v pátek večer porazila Novu

Talk show je neuvěřitelně obtížný formát. Stojí a padá se schopnostmi moderátora, a to nejen se schopností vést pohotový dialog, ale i s jeho přístupem k lidem, hostům, k humoru. Pro každou televizní stanici je pak v podstatě výhrou takovou osobnost najít, protože, jak se ukazuje na Všechnopárty, stává se základem životaschopného, úspěšného pořadu. Jsem rád, že se Karel Šíp rozhodl spojit svoji profesní dráhu s Českou televizí a přeji jemu, nám i divákům ještě mnoho dalších dílů, konstatoval generální ředitel Petr Dvořák.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).