Hlavní navigace

Někdejší tvář televizí Nova a Pětka Markéta Hrubešová bude vařit pro TV Papriku

8. 8. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE – „Chtěli jsme vytvořit něco nového, pořad, který nebude jen o vaření ale i o radosti s tím spojenou,“ uvedl provozovatel stanice.

Někdejší tvář televizí NovaPětka, moderátorka, herečka a příležitostná modelka Markéta Hrubešová, bude mít vlastní kulinářský pořad na kabelovémsatelitním kanálu TV Paprika. V rámci desetidílné série Recepty pro radost, která se objeví na obrazovce poprvé 11. srpna, bude s Patrikem Bečvářem vařit podle osvědčených receptů i netradiční pokrmy z celého světa. Televize se chce novinkovým formátem svézt na vlně kulinářských pořadů, které zaplavily české obrazovky. Formát má být navíc doplněn i historkami, které s přípravou receptu souvisí.

BRAND24

Z ARCHIVU: Kulinářská TV Paprika začala vysílat v širokoúhlém formátu

Hrubešová prováděla na Nově v minulosti pořadem Tescoma s chutí, na dnes již neexistující stanici Pětka byla moderátorkou Supermámy. Chtěli jsme vytvořit něco nového, pořad, který nebude jen o vaření ale i o radosti s tím spojenou a k tomu se rozhodně historky okolo připravovaných receptů hodí. Jako partnera k Markétě Hrubešové jsme záměrně vybrali mladého šéfkuchaře Patrika. Chceme dát šanci na poli televizní gastronomie novým tvářím a tím pořad trochu ozvláštnit, uvedl při této příležitosti Evžen Chlanda, oblastní manažer společnosti AMC Networks International, která TV Paprika provozuje.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).