Hlavní navigace

Německé DVB-T i satelit čeká změna. Na počátku září odstartuje ZDFinfo

28. 7. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
28. 7. 2011

Německá veřejnoprávní televize ZDF přistupuje k další novince v portfoliu svých tematických stanic. Po startu kanálů ZDF_neo a ZDF.kultur se promění i dosavadní zpravodajský a publicistický program ZDFinfokanal, který ponese nové označení ZDFinfo. Využívat bude zcela nové barvy při grafické komunikaci, upravené logo a velký důkaz chce klást na komunikaci s publikem.

ČTĚTE TAKÉ: Německá ZDF: všechny kanály v HD kvalitě od 1. května 2012

ZDFinfokanal se v novém představí v pondělí 5. září. Diváci v tuzemsku ho budou moci sledovat s příhraničních terestrických vysílačů v Německu a nekódovaně také prostřednictvím satelitu Astra na pozici 19,2 stupně východně. Základem loga zůstaly barvy typicky používané ZDF – černá, bílá a oranžová. Na obrazovce se objeví nové publicistické a diskusní formáty ZDF log in, heute, heute plus nebo Wiso Plus. ZDF chce využít podobných komunikačních kanálů jako například ČT 24 v Hyde Parku – Facebook, Twitter i klasický web.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).