Hlavní navigace

Německý Hope Channel začne vysílat v HD kvalitě, na satelitu Astra už testuje

1. 6. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: EPA
UVNITŘ FOTO – „Naším cílem je informovat, inspirovat a povzbuzovat diváky k tomu, aby ve svém životě nacházeli radost ze života,“ píše na svém webu tematická televize.

Německá verze křesťanské televize Hope Channel zahájila dnes na satelitu Astra 1KR zkušební vysílání ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Ostrý provoz je naplánován spolu se zahájením hlavní televizní sezóny, tedy 1. září. Zkušební vysílání se skládá z grafické a textové informace ve statické podobě. Hope Channel Deutschland bude druhým náboženským programem, který bude v HD kvalitě z pozice 19,2 stupně východně šířen. Tím prvním je shodou okolností taktéž německá stanice, křesťanská Bibel TV, která svým divákům nabízí i doplňkové funkce skrze hybridní vysílání HbbTV. Vysílání bude volné.

Testovací obrazovka HD verze stanice Hope Channel Deutschland
Autor: repro foto Hope Channel Deutschland HD

Testovací obrazovka HD verze stanice Hope Channel Deutschland

ČTĚTE TAKÉ: Bibel TV HD: nekódovaná HD novinka pro věřící ze satelitu Astra

BRAND24

Jsme křesťanská televize, patřící do mezinárodní televizní sítě Hope Channel. Spolupracujeme s univerzitami, nemocnicemi, vydavatelstvími a rozhlasovými stanicemi po celém světě. Tato spolupráce nám přináší programy, jejichž cílem je informovat, inspirovat a povzbuzovat diváky k tomu, aby ve svém životě nacházeli radost ze života. Chceme podporovat rodiny a přinášet pozitivní vliv do společnosti. Zaměřujeme se na oblast zdraví, životního stylu, cestování, vzdělávání a kultury. Vycházíme z křesťanské hodnotové orientace a naším provozovatelem je Církev adventistů sedmého dne, informuje Hope TV.

Parametry příjmu: Astra 1KR (19,2 stupně východně), 11244/H, SR 22000, FEC 5/6, norma DVB-S/QPSK, kódování žádné (FTA)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).