Hlavní navigace

Nestahujte Hořící keř z torrentů nebo Ulož.to, vyzývá HBO. První díl na webu nabízí zdarma

28. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

První část z třídílné dramatické minisérie nabízí filmový kanál HBO v rámci své videotéky HBO GO. Pro zhlédnutí není nutná registrace a divák nemusí být ani klientem žádného operátora.

Společnost HBO Europe chce své nejnovější třídílné drama Hořící keř, které označilo za televizní událost roku, dostat k co největšímu počtu diváků. Kromě toho, že o víkendu si mohli filmový kanál HBO naladit i zákazníci kabelových a satelitních operátorů, kteří ho nyní nemají předplacený, se na první díl minisérie nyní může podívat skutečně úplně každý. Dokonce i ten zájemce, který nemá k dispozici placenou televizi. HBO na to upozornilo prostřednictvím Facebooku.

ebf - partner 1

ČTĚTE TAKÉ: Vybraní operátoři zpřístupní svým zákazníkům HBO. Premiéru má Hořící keř

Není to stahování z uloz.to, torrentů a podobných zbytečně komplikované? Jděte na to jednoduše: www.hbogo.cz – první díl Hořícího keře zdarma pro všechny. Není nutná žádná registrace, žádné předplatné, uvedl prémiový filmový kanál na svém profilu komunitního portálu. V minulosti už podobným způsobem HBO nabídlo například seriál Impérium: Mafie v Atlantic City. Právě služba HBO GO je pro společnost HBO Europe v letošním roce prioritou a chce ji nabídnout u dalších operátorů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).