Hlavní navigace

Nickelodeon chystá na srpen nový animovaný seriál o zvířátkách Kikoriki

16. 6. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
16. 6. 2011

UVNITŘ VIDEO Dětský kanál Nickelodeon patřící do portfolia stanic společnosti MTV Networks začne v srpnu vysílat nový animovaný seriál Kikoriki. Nejmenší diváci se mohou těšit na animaci podobnou, jaká je známá z Happy Tree Friends, kteří byli určeni pro dospělé. Nápadná je mu zvláště podoba jedné z hlavních postav. Kikoriki se objeví na obrazovce kanálu poprvé 22. srpna.

ČTĚTE TAKÉ: Dětský kanál Nick Jr. bude vysílat v češtině

Děti se mohou těšit konkrétně na postavičky Jumpy, Joshi, Pinky, Fluff, BigBig, Eldoc, Olga, Berry, Pin a Bibi. Půjde o animovaná zvířata, mezi kterými nebude chybět například zajíc, jelen nebo sova. Název seriálu Kikoriki je odvozen od země, ze které postavy seriálu pocházejí – Kikorikilandu. Zvířátka vykonávají různé profese, mezi nimiž nechybí básník, zemědělec, vědec nebo vynálezce či hudebník. Kikoriki bude zabezpečovat jakousi funkci brzké ranní show. Vysílat se bude od pondělí do soboty v 6:15 a také od pondělí do pátku v 11:15.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).