Hlavní navigace

Nokia 770: Konkurence pro chytré komunikátory?

31. 5. 2005
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Finská Nokia představila nový internetový tablet Nokia 770. Více než mobilu se podobá spíše PDA zařízení. Nemá zabudovaný GSM modul, tedy ani SIM kartu, hry, kameru, nic takového. Pouze a jednoduše, prohlížeč na brouzdání Internetem, kam se připojujete přes bluetooth nebo WiFi. Velice zajímavé, bohužel použitelné spíše ve velkých městech kvůli penetraci broadbandu a právě proto je možné, že se na český trh vůbec nedostane. Patrick Zandl odhaduje jeho konečnou cenu někde kolem 12.000 korun.…

Finská Nokia představila nový internetový tablet Nokia 770. Více než mobilu se podobá spíše PDA zařízení. Nemá zabudovaný GSM modul, tedy ani SIM kartu, hry, kameru, nic takového. Pouze a jednoduše, prohlížeč na brouzdání Internetem, kam se připojujete přes bluetooth nebo WiFi. Velice zajímavé, bohužel použitelné spíše ve velkých městech kvůli penetraci broadbandu a právě proto je možné, že se na český trh vůbec nedostane. Patrick Zandl odhaduje jeho konečnou cenu někde kolem 12.000 korun. Pokud vyčítáte chytrým komunikátorům, že obashují těměř vše a jejich cena je tudíž přemrštěná, Nokia 770 by pro vás mohla být řešením. Bydlíte-li v Praze, ovšem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor do května 2013 působil jako CEO srovnávače Heureka.cz, předtím pracoval v jablonecké společnosti Miton. Vystudoval Hospodářskou fakultu v Liberci a příležitostně píše svůj blog Oříšek.net.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).