Hlavní navigace

Norton 360 ve verzi 4.0 se zaměřuje na ladění systému

4. 3. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost Symantec uvádí na trh svůj bezpečnostní balíček Norton 360 v nové verzi 4.0. Zahrnuje antimalwarovou ochranu založenou na hodnocení (pověsti), která se objevila již v produktech Norton Internet Security 2010 a Norton AntiVirus 2010. Technologie založená na hodnocení použitá v aplikaci Norton 360 využívá zkušenosti milionů příslušníků naší komunity a je prokazatelné efektivní v boji s webovými hrozbami, které napadají sociální sítě, říká Rowan Trollope, senior viceprezident…

Společnost Symantec uvádí na trh svůj bezpečnostní balíček Norton 360 v nové verzi 4.0. Zahrnuje antimalwarovou ochranu založenou na hodnocení (pověsti), která se objevila již v produktech Norton Internet Security 2010 a Norton AntiVirus 2010. Technologie založená na hodnocení použitá v aplikaci Norton 360 využívá zkušenosti milionů příslušníků naší komunity a je prokazatelné efektivní v boji s webovými hrozbami, které napadají sociální sítě, říká Rowan Trollope, senior viceprezident společnosti Symantec. Kromě antimalwarové ochrany, osobního firewallu nebo třeba nástroje pro online zálohu dat poskytuje Norton 360 ve verzi 4.0 také vylepšené nástroje pro ladění systému.

Správce spuštění umí omezit počet aplikací spouštěných po přihlášení k systému nebo rozkládá jejich spuštění na delší dobu. Symntec tvrdí, že tak lze dobu spouštění Windows 7 zkrátit až o cca čtyřicet procent. Spotřebitelům, kteří spouštějí počítač jednou za den, může použití inteligentního správce spuštění ušetřit za jeden rok více než tři hodiny, což stačí na let z Prahy do Madridu, uvádí Symantec. Norton 360 ve verzi 4.0 kromě Windows 7 podporuje i Windows XP a Windows Vista. Doporučená koncová cena standardní edice, jejíž součástí je online úložiště o velikosti 2 GB, činí 1 690 korun včetně DPH. Cena zahrnuje licenci pro tři počítače na jeden rok. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).