Hlavní navigace

Nová celoplošná televize Pětka má už svůj web. Zařadí ji i Telefónica do O2TV

1. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Chystaný celoplošný kanál Pětka zařadí do své nabídky i operátor Telefónica Czech Republic. Nabídne ho v rámci své základní programové nabídky. Jednání probíhají i s dalšími společnostmi.

Přesně dva týdny před svým startem mohou zájemci vidět nejen promo smyčku chystané celoplošné televize Pětka, ale také její webové stránky, které jsou v provozu od minulého pondělí – 24. září. Internetová prezentace je umístěna na adrese: http://www.petka.cz/. Zajímavostí je, že kanál už má i svůj neoficiální web, a to na stránce: http://www.petka-tv.cz/. Televize bude dostupná prostřednictvím pozemního vysílání, kabelových operátorů a na satelitu.

Tipy C

VIDEO: Televize Pětka vysílá v multiplexu 3 čtvrthodinový promo spot na svůj program

Oficiální stránka zatím příliš informací neobsahuje. Dominuje ji video, které už vám server DigiZone.cz přinesl dnes dopoledne a diváci ho mohou v tuto chvíli vidět například v multiplexu 3 společnosti Czech Digital Group (CDG). Dále už tu jsou pouze stručná fakta o tom, kde budou moci diváci Pětku naladit – v pozemním vysílání, na satelitu a také u vybraných operátorů. Pokud využíváte služeb O2TV, naleznete nás od 15. října na kanálu číslo 19, informuje televize.

Webové stránky televize Pětka
Autor: repro foto web televize Pětka

Webové stránky televize Pětka

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).