Hlavní navigace

Nova chystá novou řadu Výměny manželek, seriál Doktoři z Počátků už natáčí

30. 4. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO – Úspěšnou reality show vysílala Nova naposledy loni na jaře, nyní vyhlásila casting na účastníky nové premiérové řady. Zároveň představila podrobnosti o „vesnické“ Ordinaci.

Casting na účastníky nové, v pořadí již šesté řady reality show Výměna manželek, vyhlásil prostřednictvím televizní obrazovky hlavní kanál Novy. Úspěšný formát, který televize vysílala naposledy loni v létě, opět připravuje produkční tým pod vedením Jany Rezkové. Na Nově se tato reality show objevuje již osmým rokem, aktuálně chystaná řada se dostane do vysílání nejdříve letos na podzim, ale pravděpodobněji spíše až na jaře 2014.

ebf - partner 1

K TÉMATU: Nova začala natáčet „vesnickou“ verzi Ordinace, seriál Doktoři z Počátků

Nova zároveň začala natáčet vesnickou obdobu seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, již nazvala Doktoři z Počátků. Za projektem stojí producentka Ordinace Lenka Hornová a z nejsledovanějšího seriálu Novy do nového příběhu přechází i jedna postava – doktor Ota Kovář, kterého hraje Martin Stránský. Ze známějších herců se v Doktorech z Počátků objeví například Václav Postránecký, Halina Pawlowská nebo Josef Carda. Seriál se natáčí v hostivařských ateliérech, pro exteriéry si Nova zvolila nejmenovanou vesničku poblíž Prahy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).