Hlavní navigace

Nova chystá změny a novinky do Televizních novin

29. 4. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
29. 4. 2009

Televize Nova chystá pro své diváky nejedno překvapení do hlavní zpravodajské relace Televizní noviny. Překvapivě jím není návrat Lucie Borhyové do zprávařského křesla, které se uskuteční 1. května, moderátorka usedne opět vedle svého kolegy Raynoldse Korantenga, ale nová dvojce, kterou spolu utvoří zástupkyně něžného pohlaví – Renáta Czadernová a Kristina Bastienová-Kloubková.

ebf - partner 1

První jmenovaná moderátorka tak zůstává tváří Odpoledních Televizních novin a přidává se k ní kolegyně ze Snídaně s Novou. Pavel Dumbrovský pak bude moderovat stejný blok v jiné době a po jeho boku zasedne Michaela Ochotská, o jejímž odchodu z české komerční jedničky už několik týdnů mylně spekulovaly bulvární deníky.

Ochotská se tak neobjeví ani o na obrazovce plnoformátové digitální televize TV Barrandov, která o ni údajně projevila zájem. Ředitel zpravodajství Novy Martin Ondráček na serveru tn.cz uvedl, že dvě zprávařky po jednom boku nejsou žádná novinka. Inspiraci si televize vzala od kanálu Sky News. Beze změn zůstává i nejpopulárnější dvojce obrazovky Markéta Fialová a Karel Voříšek.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).