Hlavní navigace

Nova i Prima příští týden představí svoje podzimní programové novinky

26. 7. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
26. 7. 2011

Tiskové konference, na kterých představí svoje podzimní programová schémata, uspořádají příští týden v Praze dvě největší české komerční televize Nova a Prima. Tentokrát se ale nesejdou ve stejný den a Prima nebude k hotelu, v němž se uskuteční tisková konference Novy, přistavovat autobus, který převeze novináře na její vlastní tiskovou konferenci. Nova představí podzimní novinky v pondělí 1. srpna v 11 hodin dopoledne, Prima nejdříve v úterý. Přesný den ale zatím nesdělila.

K TÉMATU: Televize Nova si registruje ochranné známky Fanda, Koukej! a Do toho!

Nova tentokrát zvolila osobní pozvánky přímo na jméno a počet pozvaných novinářů výrazně zredukovala. Konferenci uskuteční přímo ve svém sídle na Barrandově, kde účastníky provede po zázemí tvůrců původních pořadů. Pozvánky na zlatavém papíře s vtištěným logem Novy osobně podepsal generální ředitel této televize Jan Andruško. Nova dokonce přistaví pro novináře tří největších tuzemských vydavatelství, Ringier Axel Springer (vydavatel Blesku a Aha!), Mafra (vydavatel MF Dnes a Lidových novin) a Borgis (vydavatel Práva), mikrobusy přímo před jejich redakce, kterými je dopraví na Barrandov.

ebf - partner 1

ČTĚTE TAKÉ: Divadélko ve Slaném se vrací na ČT 1. Od září má konkurovat Ordinaci

Televize Prima zatím termín konání vlastní tiskové konference k podzimnímu schématu nesdělila. Konat se bude příští týden, ale určitě už nebudeme soupeřit s Novou v jediný den. V pondělí to tedy nebude, řekla serveru DigiZone.cz mluvčí Primy Jana Mrákotová. První program České televize plánuje tiskovou konferenci k podzimním novinkám na 18. srpna, televize Barrandov zatím termín neohlásila.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).