Hlavní navigace

Nova má nový herní portál. Cílit chce především na ženy

7. 4. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
7. 4. 2011

Televize Nova spustila včera další ze svých webových aktivit – portál hry.nova.cz. Všechny flashové aplikace budou dostupné zdarma a bez registrace. K dispozici jich je okolo tisícovky a Nova slibuje, že každý den přibude jedna nová. Televize si od tohoto projektu slibuje, že k němu přiláká především ženy, tedy stejně jako je tomu například v případě stránky Doma.cz nebo Krásná.cz. Hry navazují na projekt Dobyvatel.cz.

ČTĚTE TAKÉ: Na Slovensku odstartovala tamní verze nováckého webu Doma.cz

Z průzkumů víme, že se minihry těší v dnešní době veliké oblibě. Je to možnost zabavit se na pár minut, třeba v práci při čekání na schůzku, nebo jen tak se na chvíli odreagovat, udělat si pauzu. Velmi oblíbené jsou u žen, dokonce téměř 60 procent všech hráčů tvoří ženy, uvedl při této příležitosti ředitel sekce internetu a ostatních interaktivních služeb Novy Pavel Krbec. Hry jsou řazené do kategorií a uživatelé je mají možnost také sdílet na Facebooku nebo komentovat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).