Hlavní navigace

Nová Mozilla

11. 2. 2003
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Na světě je Mozilla 1.3b. Mezi největší novinky patří například možnost zapnout si automatické zmenšování obrázků tak, aby se vešly do okna prohlížeče (po kliknutí se pak zobrazí v plné velikosti), nový antispamový filtr zabudovaný v emailovém klientovi, přepínání profilů za chodu, přibyl konfigurační panel pro funkci Type ahead find (nyní přejmenované na Find as you type) a také poteší možnost editovat většinu voleb, pro něž zatím neexistují ekvivalenty v konfiguračním rozhraní, pomocí URL…

Na světě je Mozilla 1.3b. Mezi největší novinky patří například možnost zapnout si automatické zmenšování obrázků tak, aby se vešly do okna prohlížeče (po kliknutí se pak zobrazí v plné velikosti), nový antispamový filtr zabudovaný v emailovém klientovi, přepínání profilů za chodu, přibyl konfigurační panel pro funkci Type ahead find (nyní přejmenované na Find as you type) a také poteší možnost editovat většinu voleb, pro něž zatím neexistují ekvivalenty v konfiguračním rozhraní, pomocí URL about:config.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

V roce 1998 jsem s Michalem vymyslel a založil Root.cz. Poslední článek na Roota jsem napsal v roce 2007. Teď píšu občas na tomaskrause.cz a tvořím bitcoinvkapse.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).