Hlavní navigace

Nova předělala zpravodajský web tn.cz. Vyčistila a zpřehlednila titulku

14. 2. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 2. 2012

UVNITŘ POROVNÁNÍ STARÉHO A NOVÉHO TN.CZ Zpravodajský web tn.cz od televize Nova prošel radikální změnou. Ode dneška má nový layout i řešení titulní stránky. Homepage je přehlednější a jednodušší. Webu nadále dominují videa a velké fotografie, grafikou se ale liší od stránek Nova.cz i dalších internetových projektů nejsledovanější české televize. Připravovaný reload tn.cz potvrdil serveru DigiZone.cz už v lednu ředitel internetu Novy Pavel Krbec.

K TÉMATU: Nova radikálně předělá zpravodajský web tn.cz, odhalí ho koncem ledna

Změníme grafiku, chceme se přiblížit Televizním novinám. Nejsem spokojený s návštěvností, mám s ní velké cíle, které se mi zatím nedaří plnit, řekl tehdy Krbec. Původně mělo tn.cz projít změnou už koncem ledna. Podle šéfa internetu Novy je hlavním cílem změny přiblížení tn.cz Televizním novinám. Mým interním cílem je, aby deset procent diváků Televizních novin chodilo každý den na tn.cz, uvedl Krbec.

ROZHOVOR: Letos chceme mít 100 tisíc předplatitelů Voyo.cz, říká šéf internetu televize Nova

UX DAy - tip 2

Loni navštěvovalo tn.cz denně v průměru 65 tisíc unikátních návštěvníků, šéf internetu Novy by chtěl jejich počet minimálně ztrojnásobit. Obsah, který se líbí lidem v televizi, musí nově nacházet na tn.cz, vysvětlil Krbec. Prostě to, co ty čtyři miliony lidí přiláká k televizní obrazovce a co dělá ty zprávy tím nejlepším, tedy ten stejný tón, musí mít i zprávy na tn.cz. Vytvořili jsme multichannel news desk a lidé, kteří produkují zprávy pro televizi, je zároveň produkují i pro tn.cz, dodal.

Vlevo stará, vpravo nová titulka zpravodajského webu tn.cz (Screenshot: DigiZone.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).