Hlavní navigace

Nova překročila na Voyu nabídku tisícovky titulů on-line. Kontruje Topfunu

17. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nova nabízí on-line už přes tisíc filmových titulů pro předplatitele na svém serveru Voyo.cz. Tuto skutečnost oznamuje jen pár dní poté, co se Topfun označil za největší internetovou půjčovnu.

Prostřednictvím serveru Voyo.cz, jejímž provozovatelem je Nova Group, už je k dispozici pro její předplatitele více než tisícovka filmových titulů on-line. Informovala o tom Marie Fianová z tiskového oddělení Novy. Skupina okolo nejsledovanější české televize tak reaguje na konkurenční internetovou videopůjčovnu Topfun, která sama sebe označila před několika dny jako největší. Podařilo se jí to údajně díky spolupráci s britskou společností On Demand Group.

BRAND24

K TÉMATU: Videotéka Topfun: jsme největší v Česku. Pomohla nám britská On Demand Group

Společně s původní tvorbou TV Nova a desítkami seriálů tak nyní Voyo.cz předplatitelům nabízí téměř sedm tisíc videí. Kromě sedmitisícové videotéky v rámci předplatného nabízí Voyo.cz v sekci Extra tituly 200 exkluzivních snímků v režimu TVoD, oznámila Fianová. Mezi nejnovějšími tituly, které se objevily na Voyu patří například Habermannův mlýn (Nova ho nedávno nabídla v televizní premiéře), romantický film Vicky Cristina Barcelona nebo trilogie Mileinum. V dohledné době se mají v nabídce objevit i další snímky – Milionář z chatrče, I Love you Philip Morris a Hannibal.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).