Hlavní navigace

Televize Nova přizpůsobila web TN.cz pro mobil iPhone a tablet iPad

3. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
3. 10. 2011

UVNITŘ NÁHLEDY Televize Nova spustila speciální aplikaci webu TN.cz pro mobilní telefon iPhone a tablet iPad. Stanice slibuje, že kromě textového zpravodajství z České republiky a ze zahraničí tu najdou zájemci také galerie a videa, těšit se prý mohou i na další novinky. Uživatelé aplikace mohou také psát přímo z iPhonu a iPadu komentáře na web TN.cz. Program je ke stažení na iTunes společnosti Apple.

ČTĚTE TAKÉ: Óčko porazilo Českou televizi ve stahovanosti aplikace pro chytré Nokie

cif 24 - early cena - média

Díky nové aplikaci a přístupu ke zpravodajskému portálu TN.cz mají majitelé iPhonů a iPadů přístup ke zprávám z ekonomiky, sportu, krimi a zajímavostí. Všechny články je možné sdílet s přáteli na sociálních sítích Facebook a Twitter, uvedla Lucie Bártová z tiskového oddělení televize Nova. Uživatelé získají také zdarma přístup ke všem zpravodajským relacím vysílaným na TV Nova. Možností je také zaslání vlastního příspěvku do redakce TN.cz, a to včetně fotografií nebo videa.

Náhled z aplikace TN.cz pro iPhone a iPad. (Zdroj: iTunes)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).