Hlavní navigace

Nova se rozhodla pro Dům snů

17. 12. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
17. 12. 2008

V září jsme vám přinesli informaci o tom, že televize Nova si zaregistrovala ochrannou známku Dům snů, u kterého jsme se domnívali, že by mohlo jít buď o soutěž, nebo magazín o bydlení. O pár měsíců později už je jasno. Dům snů bude reality show, v níž několik soutěžních párů společnými silami vybuduje luxusní obytný dům na okraji Prahy, a jeden z nich jej potom vyhraje, upozorňuje bulvární Aha!. Podle informace ekonomického deníku E15 se přitom ještě v listopadu uvažovalo také o formátu, který by vycházel z popularity internetových seznamek typu Libimseti.cz.

Na to, zda dojde k realizaci i tohoto projektu, si však budeme muset počkat. Moderátorem soutěže bude Jan Musil, který informaci deníku potvrdil. Ten se tak vrací na Novu po několika letech. Mezitím moderoval např. na Primě nebo nedávno zkrachovalé TOP TV. Soutěž prý vzbudila velký zájem. Podle Aha! se do ní přihlásilo dohromady na sedm tisíc lidí, což je mnohonásobně více, než se původně čekalo.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).