Hlavní navigace

Nova si registruje názvy pro nové kanály, i Nova Kids nebo Nova Hobby

1. 2. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
1. 2. 2011

Sedm názvů pro nové tematické televizní kanály si nechala u Úřadu průmyslového vlastnictví registrovat společnost CET 21, která vlastní vysílací licenci televize Nova. Z registrovaných názvů vyplývá, že by mohlo jít o programy, kterými chtěla Nova před časem zaplnit celý jeden multiplex pro zemské digitální vysílání. Nechybí mezi nimi ani název ženské televize Doma, kterou majitel Novy, společnost CME, již provozuje na Slovensku a v Chorvatsku.

K TÉMATU: Prima si registruje názvy a loga Prima Doma a Prima love

ebf - partner 1

Vedle prostého názvu Doma a Doma.cz, což je ženský web, který už Nova provozuje, CET 21 registrovala i další varianty: TV Nova Doma, Doma TV a Nova Doma. Jenom před týdnem si přitom konkurenční televize Prima registrovala názvy a loga pro programy Prima Doma a Prima love. Nova ale zřejmě počítá pro svůj ženský kanál s dalšími variantami názvu, který místo slova „Doma“ používá „Lady“. Jde o názvy Lady, Lady TV, Lady.cz, TV Nova Lady a Nova Lady.

Dalších pět registrovaných názvů se týká tematicky jinak zaměřených stanic: Nova Kids, Nova Hobby, Nova Cartoon, Nova Music a Nova Family.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).