Hlavní navigace

Nova si registruje Pivního inspektora, Barrandov Týden na Barrandově a ve světě

14. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ LOGA – Televizní noviny posilují spotřebitelská témata, tentokrát se chystají posvítit na kvalitu piva v českých hospodách. Barrandov posiluje propojení s časopisem Týden.

Nejen letní kempy, zimní střediska a obchodní řetězce s potravinami budou prověřovat “inspektoři” televize Nova. Nejsledovanější česká televize si nechala u patentového úřadu registrovat ochrannou známku Pivní inspektor, která naznačuje, na co se reportéři Televizních novin zaměří během letošní letní sezóny. Po známkování letních kempů přijdou na řadu české hospody a kvalita jejich piva.

K TÉMATU: Nova si registruje známku Potravinový inspektor pro svoje reportérské hlídky TN

MMF24

Novinky chystá i televize Barrandov, která si nechala registrovat názvy a loga publicistických magazínů Týden na Barrandově a Týden ve světě. Ty už od tohoto víkendu nahradí sobotní a nedělní Prominenty speciál ve večerní zpravodajské hodině Barrandova. Týden na Barrandově půjde každou sobotu od 19:05 přímo proti hlavním zpravodajským relacím České televize a Primy family a zaměří se na události okolo této televize, Týden ve světě nabídne v neděli od 19:05 přehled zahraničních zajímavostí uplynulého týdne.


Zdroj: Úřad průmyslového vlastnictví

Barrandov tak posiluje obsahovou spolupráci se sesterským časopisem Týden, jehož redaktoři se už podílí na zpravodajství této televize či publicistickém pořadu Bez cenzury.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).