Hlavní navigace

Nova Sport už je sledovanější než panevropský Eurosport

7. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
7. 11. 2011

Nejen návratem NHL na obrazovku kabelového a satelitního kanálu Nova Sport slaví v těchto týdnech své třetí narozeniny tato stanice. Program je v tuto chvíli co do počtu diváků populárnější než Eurosport a stal se tak nejúspěšnějším sportovním prémiovým kanálem, za kterým následují až další stanice. V rozhovoru, který server DigiZone.cz přinese zítra, to řekl ředitel programu Marek Kindernay.

cif 24 - early cena - média

ČTĚTE TAKÉ: Nova Sport oslaví třetí narozeniny návratem NHL. Poprvé ji uvidíte v neděli

Tři měsíce po sobě jsme v měření sledovanosti mezi placenými sportovními kanály před Eurosportem. Čili jsme z placených sportovních kanálů nejsledovanější, což se stalo historicky vůbec poprvé, pochválil si Kindernay a upřesnil: Jde o tzv. měsíční průměry od Mediaresearch, kdy se spočtou všechny placené sportovní kanály na českém trhu, mezi něž se nezapočítává volně šířená ČT 4. Jde o zpětná čísla a nám se podařilo poslední tři měsíce za sebou dosáhnout lepších výsledků než Eurosport. Vzhledem k tomu, že Eurosport byl pro nás vždycky určitým vzorem placeného sportovního kanálu, považujeme to za velký úspěch.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).