Hlavní navigace

Nova spustila herní web pro příležitostné hráče

7. 4. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Internetové portfólio soustředěné kolem televize Nova se rozrostlo o herní stránky hry.nova.cz. Jedná se o web s hrami, které si návštěvníci mohou zdarma a bez registrace zahrát přímo ve svém webovém prohlížeči (nutný je Flash Player). Na výběr jsou akční a dobrodružné hry, sportovní hry, puzzle a hry bojové určené spíše pro příležitostné hráče.

Internetové portfólio soustředěné kolem televize Nova se rozrostlo o herní stránky hry.nova.cz. Jedná se o web s hrami, které si návštěvníci mohou zdarma a bez registrace zahrát přímo ve svém webovém prohlížeči (nutný je Flash Player). Na výběr jsou akční a dobrodružné hry, sportovní hry, puzzle a hry bojové určené spíše pro příležitostné hráče.

Hry.nova.cz

Hry.nova.cz

Z průzkumů víme, že se minihry těší v dnešní době veliké oblibě. Je to možnost zabavit se na pár minut, třeba v práci při čekání na schůzku, nebo jen tak se na chvíli odreagovat, udělat si pauzu. Velmi oblíbené jsou u žen, dokonce téměř 60 procent všech hráčů tvoří ženy, říká Pavel Krbec, šéf internetových projektů televize Nova.

BRAND24

Nova není v oblasti online her úplným nováčkem. Provozuje hru Dobyvatel.cz, která v těchto dnech slaví rok provozu. Připomeňme si, že jde o českou mutaci strategie Conquistador. Nova včera oznámila, že během jednoho roku získal Dobyvatel.cz bezmála 339 tisíc registrovaných hráčů a denně se odehraje více než 75 tisíc her.

Zdroj: tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).