Hlavní navigace

Nova vydá cyklus povídek Soukromé pasti na DVD

20. 3. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
20. 3. 2009

Pro mimořádný ohlas diváků se rozhodla televize Nova vydat cyklus Soukromé pasti na DVD. Povídky, které byly hlavním tahákem pro podzimní schéma loňského roku, na disku pokřtí česká komerční jednička ve středu 25. března v kině Atlas za účasti hereček Terezy Brodské, Sandry Novákové a Bereniky Kohoutové.

PRESSKIT: Soukromé pasti (PDF, 2.8 MB)

Vydání Soukromých pastí na DVD není žádným překvapením. Během vysílání se Nova ráda chlubila výsledky jejich sledovanosti, která dosahovala stále okolo půldruhého milionu diváků. Těchto dvanáct filmů sama komerční jednička identifikovala slovy: Průšvihy, které se stávají. Otázky, které stejně budete muset vyřešit. Postavy, které vám budou blízké.

KL24

GALERIE: Cyklus příběhů Soukromé pasti

Soukromé pasti se naopak nelíbily Radě pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Konkrétně šlo o díl Jiná láska o příběhu dvou žen, kde jí přišlo, že byla použita příliš vulgární slova. Cyklus si získal popularitu především díky tomu, že přinesl na obrazovku některá kontroverzní společenská témata, za což ho ocenili i mnozí filmoví kritici, které překvapilo, že se Nova do něčeho takového pustila.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).