Hlavní navigace

Nova znepříjemní Primě nástup programové novinky Svatby v Benátkách

10. 6. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Prima připravuje do vysílání více seriálových novinek. Jednou z nejočekávanějších jsou Vinaři, kde se v jedné z rolí objeví i někdejší tvář Doktorů z Počátků, herec Václav Postránecký.

Mediální skupina Prima bude mít na hlavním kanálu ztížený start své seriálové novinky Svatby v Benátkách, který naplánovala na 29. června. Konkurenční Nova se totiž rozhodla ponechat ve vysílání svůj stabilní držák Doktoři z Počátků o týden déle, než původně plánovala. Doktoři se měli před prázdninovou přestávkou objevit na obrazovce naposledy v neděli 22. června. O týden později už měla Nova naplánovanou v programovém schématu pohádku Princezna se zlatou hvězdou. O změně ve vysílání dnes informovala televize periodika.

BRAND24

K TÉMATU: Svatby v Benátkách Prima nasadí už 29. června proti Doktorům z Počátků na Nově

Prima byla v poslední době ohledně odhalování seriálových novinek štědrá. Novinářům prozradila, že pracuje hned na třech. Kromě Svateb v Benátkách má jít také o Všechny moje lásky – v hlavní roli Dagmar Havlová – a Vinaře. Poslední seriálovou novinku si pravděpodobně chtěla Prima nechat pro publicitu na později, ale informace o ní unikly do bulvárního tisku, na což mediální skupina poměrně rychle reagovala tiskovou zprávou. Ve Vinařích se má objevit i někdejší tvář Doktorů z Počátků, herec Václav Postránecký. Prima taktéž pracuje na novém seriálu s pracovním názvem Navždy spolu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).