Hlavní navigace

Nové A9 není Audi

15. 4. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

A9 není automobil, ale pojmenování vyhledavače, jehož betaverzi nyní spustil Amazon. Avizovaný rozchod s Googlem není tak markantní, jak se zdálo. A9 vyhledává v obsahu knih, výsledky vyhledávání webu a kontextovou reklamu dodává Google. A9 přináší přihlášeným uživatelům možnost procházet historii svých dotazů. A9 také nabízí lištu do prohlížeče, jejíž dosud neobvyklou vymožeností je přidávání osobních poznámek k navštíveným webům. A9 přichází se zajímavým leporelovým vzhledem a zjednodušeným…

A9 není automobil, ale pojmenování vyhledavače, jehož betaverzi nyní spustil Amazon. Avizovaný rozchod s Googlem není tak markantní, jak se zdálo. A9 vyhledává v obsahu knih, výsledky vyhledávání webu a kontextovou reklamu dodává Google. A9 přináší přihlášeným uživatelům možnost procházet historii svých dotazů. A9 také nabízí lištu do prohlížeče, jejíž dosud neobvyklou vymožeností je přidávání osobních poznámek k navštíveným webům. A9 přichází se zajímavým leporelovým vzhledem a zjednodušeným URL, čímž si mě získal. (Searchblog via SiliconValley)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).