Hlavní navigace

Nové díly stand up comedy Na stojáka od HBO na webu týdeníku Reflex

19. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 10. 2011

Osmnáct krátkých vystoupení v rámci nových dílů stand-up comedy Na stojáka, původního zábavného pořadu prémiového filmového kanálu HBO, přinese ode dneška každou středu internetová verze týdeníku Reflex. Server www.reflex.cz odstartuje již ve středu 19. října novou online videosérii s exkuzivními, zatím nevysílanými, scénkami z oblíbené televizní show Na stojáka, potvrdila Kateřina Kuchařová, mluvčí společnosti Ringer Axel Springer CZ, vydavatele Reflexu.

K TÉMATU: HBO chystá na září speciály stand up comedy show Na Stojáka

Tipy C

Scénky se na webu Reflexu objeví vždy ve středu v 10:00 hod. V dnešním úvodním díle Na stojáka popisuje publicista Pavel Tomeš, jak by v dnešní době vypadala řádková inzerce politických stran. V následujících 18 týdnech pak každou středu budou moci čtenáři zhlédnout jedno nové video. Ve scénkách se představí prověření imitátoři a známé tváře show, mj. Iva Pazderková, Marek Daniel, Lukáš Pavlásek a další – terčem jejich trefných parodií a glos se stanou slavné osobnosti a politici i aktuální společenské události, slibuje Kuchařová.

Všechny scénky bude možné najít v archivu rubriky na adrese www.reflex.cz/nas­tojaka. HBO s výrobou a vysíláním nových dílů Na stojáka přestalo letos na podzim, ve vysílání se nyní objevují už jen starší části nebo monotematické bloky věnované vždy konkrétnímu baviči. Internetové stránky Reflexu nyní vede Miloš Čermák, který se do týdeníku vrátil po několika letech na nabídku současného šéfredaktora Ivana Hamšíka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).