Hlavní navigace

Nové IE7Pro 2.4 a problémy s Firefoxem 3.0.2

25. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Dvě stručnější zprávy ze světa webových prohlížečů. Po necelých čtyřech měsících vyšla nová verze populárního rozšíření IE7Pro pro Internet Explorer 7 a vyšší. Nese označení 2.4 a největší novinkou je funkce Grab&Drag. Představuje nový způsob pohybování zobrazenou webovou stránkou ve stylu PDF prohlížečů. Umožňuje totiž kurzorem myši stránku uchopit a libovolně s ní pohybovat. Za jistých okolností (např. při nízkém rozlišení) to může být velmi praktická alternativa k horizontální a…

Dvě stručnější zprávy ze světa webových prohlížečů. Po necelých čtyřech měsících vyšla nová verze populárního rozšíření IE7Pro pro Internet Explorer 7 a vyšší. Nese označení 2.4 a největší novinkou je funkce Grab&Drag. Představuje nový způsob pohybování zobrazenou webovou stránkou ve stylu PDF prohlížečů. Umožňuje totiž kurzorem myši stránku uchopit a libovolně s ní pohybovat. Za jistých okolností (např. při nízkém rozlišení) to může být velmi praktická alternativa k horizontální a vertikální rolovací liště. (DJ.Snail)

Druhá v úvodu avizovaná zpráva je o nepříjemnosti, která potkala uživatele, kteří již přešli na včera vydaný Firefox 3.0.2. Tato nová verze sice řeší několik bezpečnostních zranitelností, ovšem zároveň obsahuje chybu ve zpracování uložených hesel, pokud mezi nimi je nějaké s diakritikou. Pak jsou totiž hesla pro Firefox 3.0.2 neviditelná. Opravu tohoto problému přinese Firefox 3.0.3. Hesla se nesmažou, takže návrat k Firefoxu 3.0.1 je opět zpřístupní. (JasnaPaka Bloguje)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).