Hlavní navigace

Novinky pro Flash/Flex vývojáře

21. 10. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

O novinkách týkajících se přímo platformy Flash, které byly představeny na Adobe MAX 2009, jste si mohli více přečíst v článcích Martina Malého Novinky v Adobe Flash pro rok 2010 na Zdrojáku nebo Adobe dostane v roce 2010 Flash všude zde na Lupě. Dnešní článek Novinky pro Flash/Flex vývojáře, který nabízí náš sesterský server Zdroják.cz, ukazuje technologie, pomocí který budou moci vývojáři pro Flash Platform vyvíjet. Za všechny jmenujme Flex 4, Flash Builder 4, Flash Catalyst, Creative Suite 5…

O novinkách týkajících se přímo platformy Flash, které byly představeny na Adobe MAX 2009, jste si mohli více přečíst v článcích Martina Malého Novinky v Adobe Flash pro rok 2010 na Zdrojáku nebo Adobe dostane v roce 2010 Flash všude zde na Lupě. Dnešní článek Novinky pro Flash/Flex vývojáře, který nabízí náš sesterský server Zdroják.cz, ukazuje technologie, pomocí který budou moci vývojáři pro Flash Platform vyvíjet. Za všechny jmenujme Flex 4, Flash Builder 4, Flash Catalyst, Creative Suite 5 a serverové technologie, mezi které patří například LifeCycle Data Services, ColdFusion, Media Server a další.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).