Hlavní navigace

Novou moderátorkou česko-slovenské Fashion TV je modelka Jana Mutňanská

17. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Vítězkou soutěže Face of Fashion TV, ve které hledala česko-slovenská verze lifestylového kanálu svou novou moderátorku, se stala modelka Jana Mutňanská.

Lifestylový kanál Fashion TV ve verzi pro Českou a Slovenskou republiku získal další posilu do svého týmu. Opět se jedná o modelku, která ovšem tentokrát vzešla z módní reality show Face of Fashion TV, jejímiž autory jsou ředitelka stanice Gabriela Drobová a Bruno Ciberej. Do závěrečného kola soutěže se nakonec dostali Lucie Ivaňová, Jana Tomas a Jana Mutňaská. Právě poslední ze zmiňovaných tváří se stala čerstvou posilou Fashion TV.

cif 24 - early cena - média

Nejnovější posila lifestylového kanálu Fashion TV Jana Mutňanská.
Autor: Adam Suchánek, Fashion TV

Nejnovější posila lifestylového kanálu Fashion TV Jana Mutňanská.

K TÉMATU: Česko-slovenská Fashion TV bude hledat moderátorku v nové reality show

Nová posila lifestylového kanálu dostala v nejbližší době na starosti interview se známou módní designérkou Agathou Ruiz De La Prada, během léta ji pak čekají služební cesty na Madagaskar, Mauricius, Seychely a Maledivy do pětihvězdičkových hotelů sítě Constance. Mutňanská doplní současnou trojici moderátorek Fashion TV – Denisu Mendrejevovou, Soňu Skoncovou a Maju Zelinovou. Podobný projekt Face of Fashion TV chce šéfka televize zopakovat na podzim i v Česku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).