Hlavní navigace

Novou tiskovou mluvčí Novy by měla být novinářka Fričová

2. 7. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
2. 7. 2008

Server DigiZone.cz obdržel zatím nepotvrzenou informaci, že televize Nova by měla mít novou tiskovou mluvčí, kterou se má stát redaktorka časopisu Marketing&Media Michaela Fričová. Veronika Šmítková na české komerční jedničce končí k poslednímu červenci z důvodu nástupu na mateřskou dovolenou. Vedení televize se prozatím oficiálně odmítá k celé věci vyjádřit. Všechno se včas dozvíte, vydáme tiskovou zprávu, komentovala eventuelní nástup Fričové Šmítková.

Michaela Fričová vystudovala Fakultu sociálních věd a pracovala např. jako redaktorka pro Hospodářské noviny či zpravodajský portál iDNES.cz. Dlouhodobé pobývala také v zahraniční, např. v Coloradu, Paříži a Walesu. V časopise Týden se věnovala většinou mediálním tématům, problému cizinců v ČR a diskriminaci a tématům týkajícím se medicíny a zdravotnictví, v periodiku Marketing&Media se zaměřila na média.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).