Hlavní navigace

Novou tváří česko-slovenské Fashion TV se stal Puskailer ze SuperStar

10. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 10. 2011

UVNITŘ FOTO Thomas Puskailer, který se před dvěma lety objevil v první řadě federální verze soutěže Česko Slovenská SuperStar, bude novým moderátorem Fashion TV na našem trhu. Tu vede bývalá vedoucí dramaturgyně Markízy Gabriela Drobová. Puskailer není první tváří SuperStar, která se objevila na česko-slovenské Fashion TV. Premiéru si tu již před několika týdny odbyl Ben Cristovao.

ČTĚTE TAKÉ: Moderátorem Fashion Lifestyle na Fashion TV je Cristovao ze SuperStar

BRAND24

Puskailer točí pro lifestylový kanál vstupy do pořadu Fashion Lifestyle. V premiéře se bude jeho díl vysílat zítra, v úterý 11. října. Serveru DigiZone.cz to sdělila sama Drobová. O Thomasovi jako moderátorovi jsme uvažovali již dříve. Do formátu Fashion Lifestyle jsme potřebovali jednoho českého a jednoho slovenského moderátora, zdůvodňuje ředitelka lokální verze Fashion TV proč po Cristovaovi padla volba na Puskailera, který se v SuperStar na Nově a Markíze dostal do 1. finále.

Nový moderátor Fashion Lifestyle Thomas Puskailer. (Foto: Fashion TV Czech and Slovak)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).