Hlavní navigace

Novu opouští šéf zpravodajského webu tn.cz Lubor Černohlávek

17. 4. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Práce v nejsilnější mediální společnosti v České republice je pro mě velkou motivací,“ uvedl ke svému nástupu do Novy v březnu 2012 sám Černohlávek.

Mediální skupinu Nova opouští další z klíčových lidí jejího týmu. Dnes se s českou televizní jedničkou rozloučil dosavadní šéf zpravodajského webu tn.cz Lubor Černohlávek. Serveru DigiZone.cz to potvrdil krátce po třinácté hodině nejmenovaný zdroj z vnitřku televize, oficiální vyjádření pak zaslala naší redakci i mluvčí Anna SucháDochází k interní reorganizaci, která posílí efektivitu fungování společnosti, uvedla Suchá. Černohlávek vykonával pozici šéfa úspěšného zpravodajského portálu od srpna 2012, na Novu však už nastoupil dříve. Ještě před touto pozici byl totiž ředitelem komunikace a PR.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Marek Kindernay opouští Novu Sport, odchází z ní po dvanácti letech

Jsem přesvědčen o tom, že Lubor Černohlávek bude díky svým rozsáhlým zkušenostem významnou posilou našeho týmu, uvedl v době nástupu nového manažera do funkce tehdejší generální ředitel Jan Andruško, který už na Nově taktéž nepůsobí. Černohlávek k tomu sám doplnil: Práce v nejsilnější mediální společnosti v České republice je pro mě velkou motivací a jsem potěšen, že i já mohu přispět svými zkušenostmi a pomoci k dalším úspěchům TV Nova. Nejvýznamnějším odchodem z personální struktury za poslední dobu byl Marek Kindernay, který vykonával pozici šéfa kanálů Nova SportFanda.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).