Hlavní navigace

Nový Firefox 2.0.0.6 opravuje dvě bezpečnostní chyby

31. 7. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Mozilla Corporation vydala avizovaný Firefox 2.0.0.6, který opravuje dvě bezpečnostní chyby, přičemž jedna je hodnocena jako závažná. Zajímavé přitom je, že teprve dnes měl podle původního plánu vyjít Firefox 2.0.0.5, jehož vypuštění ale bylo rovněž kvůli bezpečnostním chybám urychleno. Firefox 2.0.0.6 je k dispozici pro všechny podporované platformy a samozřejmě nechybí česká lokalizace. Současným uživatelům Firefoxu bude nabídnuta automatická aktualizace. (JasnaPaka Blog)

Mozilla Corporation vydala avizovaný Firefox 2.0.0.6, který opravuje dvě bezpečnostní chyby, přičemž jedna je hodnocena jako závažná. Zajímavé přitom je, že teprve dnes měl podle původního plánu vyjít Firefox 2.0.0.5, jehož vypuštění ale bylo rovněž kvůli bezpečnostním chybám urychleno.

Firefox 2.0.0.6 je k dispozici pro všechny podporované platformy a samozřejmě nechybí česká lokalizace. Současným uživatelům Firefoxu bude nabídnuta automatická aktualizace. (JasnaPaka Blog)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).