Hlavní navigace

Nový iPhone dorazí do Česka prý až na přelomu prázdnin

16. 7. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Zatím se nepotvrzují nedávné zvěsti, že nový iPhone 3GS bude na českém trhu někdy okolo půlky července. Podle aktuálních neoficiálních informací by se v nabídce českých operátorů mohl objevit nejnovější model „jablečného mobilu“ na přelomu prázdnin. Vypadá to na konec července, asi jednatřicátého, řekl prý České tiskové kanceláři její zdroj, který si nepřál být jmenován. Podle informací ČTK totiž stále probíhají jednání mezi společností Apple a tuzemskými mobilními operátory, kteří doposud…

Zatím se nepotvrzují nedávné zvěsti, že nový iPhone 3GS bude na českém trhu někdy okolo půlky července. Podle aktuálních neoficiálních informací by se v nabídce českých operátorů mohl objevit nejnovější model „jablečného mobilu“ na přelomu prázdnin. Vypadá to na konec července, asi jednatřicátého, řekl prý České tiskové kanceláři její zdroj, který si nepřál být jmenován. Podle informací ČTK totiž stále probíhají jednání mezi společností Apple a tuzemskými mobilními operátory, kteří doposud nemají schválené ani ceníky.

Oficiální cestou se k médiím dostávají jen nepříliš určité termíny typu během léta nebo do září. V USA a několika dalších zemích se iPhone 3GS prodává od 19. června. Nevzbuzuje sice už takové davové šílenství jako předchozí dva modely, ale i tak se během prvních tří dnů mělo prodat přes milion kusů. (Finanční noviny)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).