Hlavní navigace

Prima Comedy Central se rozšířila na další distribuční platformu

21. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Prima Comedy Central přináší ty nejlepší a nejlegendárnější zahraniční komedie, které jsou vybírány tak, aby přesně odpovídaly humoru českého diváka,“ láká operátor Skylink.

Stanice Prima Comedy Central, jejímž provozovatelem je společnost MTV Networks, rozšířila v průběhu pátečního večera svůj signál na další důležitou distribuční platformu v České republice. Po pozemním vysílání (DVB-T) a kabelových i IPTV rozvodech je tento program nově dostupný i na satelitu, konkrétně na družici Astra 3B. Prima Comedy Central je součástí služby Skylink. K dispozici je od nabídky Digital, na niž se vztahuje uhrazení takzvaného Servisního poplatku, a následně pochopitelně ve vyšších balíčcích.

ČTĚTE TAKÉ: Prima Comedy Central s lepším startem než Barrandov Muzika, zaujal South Park

MMF24

Prima Comedy Central přináší ty nejlepší a nejlegendárnější zahraniční komedie, které jsou vybírány tak, aby přesně odpovídaly humoru českého diváka. Kromě známých a kultovních sitcomů uvede stanice také nové a v Čechách neokoukané seriály. Prima Comedy Central chce také sázet na lokální produkci, a to prostřednictvím originálních pořadů nebo vlastními a exkluzivními stand-upy. Přes den televize uvede hravý a dobrodružný program inspirovaný stanicí Nickelodeon a stane se tak inteligentní zábavou těch nejmladších diváků, uvedl Skylink.

Parametry příjmu: Astra 3B (23,5 stupně východně), 11895/V, SR 27500, FEC 5/6, norma DVB-S, kódování obrazu MPEG-4/AVC

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).