Hlavní navigace

Nova večer odvysílá první a zároveň poslední díl seriálu Policie Modrava

9. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
9. 10. 2011

UVNITŘ FOTO Televize Nova dnes večer překvapí. Do vysílání nasazuje pilotní díl chystaného kriminálního seriálu Policie Modrava, který se začal natáčet před třemi lety, v září 2008. Ten byl bohužel jediným, jenž v rámci tohoto televizního díla vznikl. Dalších dílů se již nedočkal. Do jeho vzniku zasáhla finanční krize a především ekonomická náročnost, upozornil Mediář.cz s odvoláním na Klatovský deník.

TISKOVÁ ZPRÁVA Z ARCHIVU: Nova natáčí na Šumavě

Hlavní postavou, jíž ztvárnila Soňa Norisová, je podle anotace, kterou před třemi lety zveřejnila Nova, mladá, šikovná a do práce ponořená kapitánka Jana Vinická, která přijíždí do Kašperských hor, aby nastoupila na uvolněné místo vedoucí místního policejního oddělení. Coby šéfka v sukních se potýká s počáteční nedůvěrou a nepřejícností ze strany svých mužských podřízených. Nova nasazuje jediný díl tohoto seriálu po skončení Soukromých pastí, které minulý týden poprvé porazila soutěž Česko Slovensko má talent televize Prima.

MMF24

První klapka seriálu Kriminálka Modrava, který se dočkal pouze pilotního dílu. (Foto: TV Nova)

Zkuste si tipnout, kolik dnes večer získá diváků jediný díl seriálu Policie Modrava.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).