Hlavní navigace

O krok blíž televizi. Stream koupil Červeného trpaslíka a další seriály

1. 2. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Kromě nových sérií vlastních pořadů si na jaro Stream pořídil i sitkomy britské veřejnoprávní BBC.

Lister, Kocour, Rimmer a Kryton. Putování čtveřice postav na legendární lodi jménem Červený trpaslík se dostalo na Stream. Seznam tak po experimentech s vysíláním a koprodukováním kinohitů zkouší další novinku, která jeho videoslužbu přibližuje postupům klasické televize

Koupili jsme půlroční licence přímo od BBC. Diváci nové seriály uvidí vůbec poprvé najednou, zdarma, legálně a s českým dabingem,“ popisuje mluvčí Streamu Eva Albrechtová

UX DAy - tip 2

Až do konce července tak na webu služby bude kromě dvaapadesáti dílů Červeného trpaslíka k dispozici ještě dvaatřicet epizod komediální série Naprosto dokonalé a devatenáct kousků seriálu Jak nežít svůj život. „Od konce března přidáme ještě devět posledních epizod "trpaslíka“ a seriál Malá Velká Británie," dodává Albrechtová. 

Kolik Seznam za licence zaplatil, firma nechce prozradit. Seriálová nálož ale není jediný nový obsah, který se na Streamu objeví mimo jeho vlastní pořady. V průběhu února se mají objevit ještě čtyři úspěšné filmy z minulých ročníků festivalu Jeden svět. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Po klasickém desetiletém novinářském kolečku (on-line, papír, televize) se vrátil zase na web a je mu dobře. Více na LinkedIn.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).