Hlavní navigace

O prázdninách zmizí z ČT 1 Sama doma, Pošta pro tebe i Máte slovo

14. 6. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
14. 6. 2010

Magazín pro ženy Sama doma, rodinný formát Pošta pro tebe ani publicistické Máte slovo s moderátorkou Michaelou Jílkovou se o prázdninách nebudou vysílat. Místo toho se na obrazovce prvního programu České televize objeví reprízy. Konkrétně všednodenní Sama doma, které se vysílá od 12:30, nahradí zábavné pořady z minulosti – Sešlost, Televarieté, Šaráda, Bolkoviny nebo třeba Salón Cimrman.

cif 24 - early cena - média

ČTĚTE TAKÉ: Barrandov o prázdninách: Bez Bubílkové a s reprízou Profesionálů

V úterý nabídne ČT 1 místo cyklu Letecké katastrofy dokumenty Smrt na bitevním poli. Další změna nastupuje ve středu, kdy nepoběží Pošta pro tebe s Ester Janečkovou, která cílí především také na ženy, a diváci místo ní uvidí například „Nezničitelného“ Vladimíra Menšíka, a po něm figurují v programovém schématu Příběhy slavných. Ve čtvrtek si dává pauzu publicistický formát Máte slovo, místo kterého se objeví půlhodinový cyklus s terapeutem Janem Jílkem. Pátek si rezervují české pohádky a v repríze budou vysílány díly talk show Jana Krause, kterého už diváci po prázdninách neuvidí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).